top of page

Persoonlijk

Sebastiaan de Langen is 28 jaar oud en geboren en getogen in Vreeswijk, Nieuwegein. Hij is getrouwd met zijn lieve vrouw Cindy en hebben een zoontje waar ze beiden vreselijk trots op zijn. Sebastiaan de Langen is dus zelf ook beroeps chauffeur, iets wat hij van huis uit mee heeft gekregen en zijn vrouw Cindy weet wat het is om met een beroeps chauffeur getrouwd te zijn. "Onder het rijden in Nederland en Europa mag ik erg graag zingen en teksten schrijven voor mezelf. In de vrije weekenden zong ik in cafés of bij familie gelegenheden en zo ben ik met optredens begonnen. Het liefst zing ik feestnummers, iets waar ik zelf in op ga".

Hij is in 2019 in contact gekomen met tekstschrijver en producer Roy Otters. Na wat nummers te hebben gemaakt, o.a. "Griekse melodie", "Hoor je die muziek" en "Genieten van de zomerzon" staat er ook dit jaar veel te gebeuren. Om te beginnen dus met zijn nieuwe single “De vrouw van een trucker” waar ook een clip bij gemaakt is. Deze clip werd in 3 dagen tijd al meer dan 6500x bekeken.

Op elk feestje waar Sebastiaan de Langen verschijnt wordt het een nog groter feest, de polonaise wordt in gang gezet en de voetjes gaan van de vloer.

"Dit is het mooiste wat er is en daar ben ik heel trots op!"

Anro studio.jpg
bottom of page